Üdvözöllek személyes oldalamon!

Ma, 2016.07.03-án határoztam el, hogy ezen a blog oldalon elkezdem megjeleníteni írásaimat.

Elgondolásaim, meglátásaim jelentősen eltérnek a hétköznapi szemlélettől, az általánosan elfogadott nézetektől, ezért mindenki csak a saját felelősségére olvassa soraimat! Semmilyen felelősséget sem vállalok egyetlen újabb ősz hajszálért, vagy kihulló hajcsomóért, esetleg egyéb szervi rendellenesség megjelenéséért.

Te is a saját elméddel értelmezed az általad érzékelt világot, amelyhez az egyéni tapasztalataid adják a támpontot. Bármiben hiszel, a hited a tapasztalataid alapján alakul meggyőződéssé. Ezzel én is így vagyok, csak a megtapasztalásaim különböznek a tiedtől.

Földre leszületett lélekként saját tapasztalataimra és megérzéseimre hagyatkoztam az írások lejegyzésekor, bár esetenként megpróbáltam "igazságaim" után járni a már lejegyzett irodalomban. Bevallom, nem túl sok sikerrel, mert valóban nagyon eltérő a nézetem a hagyományos szemlélettől. Persze mindez jelentheti azt is, hogy én vagyok fordítva bekötve; vagy nem is erre a bolygóra kellett volna megszületnem, csak eltévesztettem, és rossz helyen kanyarodtam le.

Mindenesetre szeretettel osztom meg veled gondolataimat, személyes élményeimet, amely talán szórakoztató, vagy akár elgondolkodtató lehet számodra.

 

Ha már bemutatkozás, szerintem nem sokat árul el rólam a családból örökölt, vagy a választott nevem. Viszont, ha jártas vagy az asztrológiában, személyiségemről többet elárulnak számodra a születésemkor épp aktuális pozícióban lévő személyiségjelölő planéták.

A születésem perceiben lépkedett az aszcendens a Mérleg jegyébe. A Bak Nap mély, éjszakai pihenőjét töltötte ezen a féltekén a bolygónak. A Hold születésem napján váltott Skorpióra, és a Szfinx titokzatosságával járta éjszakai útját, míg a Mars már készült elhagyni a Skorpió jegyét. A Vénusz és a Merkúr a Nyilas jegyében követték fényadó urukat.

Legyen derűs napod, szép estéd!